PAPAGAJI FORUM HOME PAGE
September 09, 2010, 05:50:49 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Pre nego što otvorite novu temu pogledajte pravila foruma.

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 20   Go Down
  Print  
Author Topic: ara nobilis  (Read 5703 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
josic.m777
Jr. Member
**

« Reply #210 on: March 01, 2010, 07:24:20 PM »

Supr sto Kiki nije povracao.To je veliki napredak.
A cemu sluzi folija oko kaveza.
RedGirl
Moderator
Full Member

« Reply #211 on: March 01, 2010, 07:54:45 PM »

Aluminijumska folija sluzi kao izolator- da toplota koja dolazi od lampe sto vise ostane u kavezu... Kada se Kiki prvi put razboleo, pokrila sam mu veci deo kaveza peskirom medjutim veterinarka mi je sada rekla da mu stavim alu foliju...

RedGirl
Moderator
Full Member

« Reply #212 on: March 03, 2010, 10:16:16 AM »

Update: Kiki je dobro, mogu da kazem da smo se vratili u normalu, jede normalnu hranu, nema vise bolnickog kaveza,jedino sto se opire mojoj ruci/rukama kada je vreme za antibiotik i to je mali problem posto sam protivnik bilo kakve sile ali je u ovakvim slucajevima neophodna jer finim putem jednostavno nece... Neko vreme posle davanja antibiotika je ljut na mene i nepoverljiv ali ga,srecom, to ne drzi dugo...

shmungos
New member
*

« Reply #213 on: March 03, 2010, 02:11:46 PM »

Bas lepe vesti icon_smile! Verujem da ce prestati da se plasi ruku dan-dva nakon zavrsetka terapije, kada shvati da je "opasnost" prosla.
Aleksandra
Global Moderator
Hero Member

Marcelo & Lili

« Reply #214 on: March 03, 2010, 05:26:11 PM »

Bas mi je drago da ste i to pregurali. icon_smile
Ovo bi trebalo da sluzi svima za nauk, da pticu treba voditi kod veterinara sto pre, i da ptica u tom slucaju moze da se izleci.

RedGirl
Moderator
Full Member

« Reply #215 on: March 03, 2010, 06:06:18 PM »

Pa poucena iskustvom od proslog puta kada je jadnicak jedva izvukao zivu glavu, ja sam ga odvela kod veterinara dok se sasvim normalno ponasao (leteo, pricao, setao se po kavezu najnormalnije) ali je poceo da povraca, tj. cim sam uocila prvi znak da mu nije dobro, nisam kao prosli put oklevala...

markenzzzi
Jr. Member
**

« Reply #216 on: March 04, 2010, 03:17:02 AM »

Super da se malisa oporavio! Bas mi je drago! icon_smile
RedGirl
Moderator
Full Member

« Reply #217 on: March 08, 2010, 10:27:13 AM »

Mali dripac mi sad veruje kompletno i cini mi se da je sad jos vise vezan za mene- zalepi mi se kod ramena, digne noge, digne krilo i ceka da se mazi  icon_smile U zadnje vreme cesto i zadrema dok se tako mazi  ROTFL

markenzzzi
Jr. Member
**

« Reply #218 on: March 12, 2010, 03:54:35 PM »

Evo i nas ponovo sa par novih klipova.Mali glupson sve vise brblja u poslednje vreme  ROTFL  nesto sam malo uspeo da snimim,posto je brbljao sve dok nisam uzeo da ga snimam.  icon_lol

http://www.youtube.com/watch?v=lW4Gl7VCE7c

A ovde istrazuje sta ima u casi.  ROTFL

http://www.youtube.com/watch?v=vwjgzwWf3aY
markenzzzi
Jr. Member
**

« Reply #219 on: March 12, 2010, 04:40:01 PM »

Ovde atakuje kameru  ROTFL
RedGirl
Moderator
Full Member

« Reply #220 on: March 12, 2010, 04:50:12 PM »

Kikijeva omiljena zanimacija kada ga snimam (ukoliko nije previse okupiran necim drugim) je bas napadanje kamere, sto se da videti na mojim snimcima  ROTFL

Sto se brbljanja tice, markenzzzi slusaj ga kada ga uvece pokrijes i pogasis svetla, kada misli da je sam jer verovatno ume vise da kaze samo sto se stidi. Ja se tesko suzdrzavam od smeha kada uvece cujem pokrivenog Kikija da prica sam sa sobom... To najvise lici na to da 'svodi racune na kraju dana' na samo njemu znanom jeziku... Takodje, vrlo cesto tada vezba da prica i to samo tada radi... Ako cuje da neko dolazi ili bilo kakvu buku, prestaje...

markenzzzi
Jr. Member
**

« Reply #221 on: March 12, 2010, 04:58:36 PM »

Znam za to...Bas malopre sam otisao da klopam ali sam ostavio vrata otskrinuta,kao da se svadja sam sa sobom na nekom sto kazes "samo njemu znanom jeziku"  ROTFL ali mi se cini da pokusava nesto da kaze,odnosno da vezba. Cak sam pre par dana ostavio njega u kavezu a ispred kaveza ostavio kameru da ga snima kad nisam u sobi u nadi da ce krenuti da brblja,medjutim seronja je ko za inat tada bas stojao nepomican 10 minuta koliko je i snimak trajao i naravno  eusa_silenced
RedGirl
Moderator
Full Member

« Reply #222 on: March 12, 2010, 05:16:43 PM »

Ja sam stavljala kameru na stativ, ukljucivala nocno snimanje, izlazila iz sobe na sat vremena (koliko stane na jednu dv kaseticu) i nista... Taman dodjem, razmontiram to sve i legnem da spavam a on pocne repertoar  eusa_wall

markenzzzi
Jr. Member
**

« Reply #223 on: March 12, 2010, 05:27:37 PM »

Identicna prica skroz! Nego kako je kiki sad?Jel se oporavio Kiki,kako je sad?
RedGirl
Moderator
Full Member

« Reply #224 on: March 12, 2010, 10:42:48 PM »

Kiki je dobro, cak cini mi se zivahniji i istrajniji nego ranije- kada se nesto desava a on nije u toku sada se mnogo vise i duze dere... Cak to ne bih zvala ni dranjem vec zahtevanjem (vice 'Milicee Milicee Milicee' u nedogled)... I kad se njemu cefne da je vreme za izlazak iz kaveza, tu spasa nema. Nije on nesto bogzna koliko glasan (komsije kazu da ga ne cuju) ali ponekad ume da iritira ako stvarno ne mogu u tom momentu da ga pustim... Ali ne popustam...
Naziru se nove reci koje jos uvek ne razumem skroz ali ce se uskoro iskristalisati pa cu objaviti sta je naucio  eusa_dance

Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 20   Go Up
  Print  

Jump to: